Garagerensning

Idag har vi tillbringat nästan hela dagen utomhus. Lilleman åkte runt på sina bilar och traktorer på uppfarten och pappa gjorde en storstädning i garaget. Jag själv plåtade husvagnen (som nu ska säljas på blocket) då vi känner att vi inte kommer att använda den dom närmsta somrarna. Känns så himla onödigt att den ska stå och förfalla när några andra lyckligt lottade kan använda den :)
Tänker lägga ut den för 13 000;- och så får vi se om någon nappar :)

Sen gick jag och mini in och ammade. Passade även på att baka lite goda cupcakes och gjorde en smarrig blåbärspaj, det blev succé. Nu försvann gubben ut i versktaden och ska köra en storstädning där med. Lilleman hängde på han med och nu ska även mini o jag ut. Ska kika över i förrådet vad vi inte ska ha kvar och slänga ut en annons på blocket.

Vet att min vackra väggpanel i svart smide al´a shabby chic ska säljas :(
Kommer aldrig att få den uppsatt igen. Vitrinskåpet måste väck och en massa annat med.
Hade gärna lagt in en bild, dagen till ära, men mobilen är trasig !!
Ja, tro det eller ej men efter servicen så går den inte ens att starta !
Lämnade in den pga repor/sprickor i displayen och efter 7 (!?!) veckor hämtade jag den i Fredags. Vi stoppade i laddaren och försökte starta upp den, Nada !
Ska ringa servicebolaget på Måndag ocg fråga vad tusan dom har gjort !
Stod även på reparationspappret vi fick att dom kontrollerat skärm, högtalare och en masa andra funktioner EFTER lagningen, vilket är föga otroligt då den inte ens går att starta ! *mutter*

Nu ska här vårstädas, tjingeling ! :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback